Tel: +4.021.777.28.99 E-mail: sales@iduna.ro
  • Iduna

PRODUSE PROFESIONALE CONCENTRATE PENTRU TESATURI

Scoatere pete
STAINOL B

Indepartarteaza rapid pete locale de pe tesaturi. Se aplica direct pe pata uscata se lasa sa actioneze 1-2 minute, se indeparteaza pata cu o bucata de material umed apoi se introduce in masina de spalat pentru spalarea finala. Elimina pete de: stilou, pixuri, carioca, pantofi, bitum, gudron, ulei, ceară, lipici, guma de mestecat. Testati produsul inainte de utilizare pe un colt al tesaturii.

Mod de utilizare: direct pe pata

Ambalaj plastic: 0,5 kg

Produs profesional

Scoatere pete
STAINOL C

Indeparteaza rapid pete locale de pe tesaturi. Se aplica direct pe pata uscata se lasa sa actioneze 1-2 minute, se indeparteaza pata cu o bucata de material umed apoi se intruduce in masina de spalat pentru spalarea finala. Indeparteaza pete de: tanin, ceai, cafea, fructe, vin, mustar, sosuri, nicotina, inghetata, iarba. Pentru siguranta va rugam sa testati produsul inainte de utilizare pe un colt al tesaturii.

Mod de utilizare: direct pe pata

Ambalaj plastic: 0,5 kg

Produs profesional

Scoatere pete
STAINOL X

Produs cu indepartare rapida a petelor locale de pe tesaturi. Se aplica direct pe pata uscata se lasa sa actioneze 1-2 minute, se indeparteaza pata cu o bucata de material umed apoi se intrudce in masina de spalat pentru spalarea finala. Indeparteaza pete de rugina. Pentru o siguranta deplina va rugam sa testati produsul inainte de utilizare pe un colt al tesaturii.

Mod de utilizare: direct pe pata

Ambalaj plastic: 0,5 kg

Produs profesional

Refacere culoare
DUNAZID

Produs utilizat pentru reimprospatarea culorilor din tesaturi. Datorita calcarului din apa tesaturile, in special cele albe devin gri. Folosind acest produs redati culoarea originala tesaturii. Utilizati produsul fara alt detergent in procesul de curatare, apoi efectuati spalare obisnuita.

Mod de utilizare: 20-30 ml/1L apa

Ambalaj plastic : 1kg

Produs profesional

Scoatere pete si albire
DUNAX

Gel concentrat de albire pentru tesaturi albe patate. Îndepărtează petele de pe tesaturi si elimina mirosurile neplacute. Folositi produsul în timpul ciclurilor principale de spalare sau prespălare impreuna cu un alt detergent.

Mod de utilizare: 5-10 ml/ 1L apa

Ambalaj plastic: 1/5 kg

Produs profesional

Oxigen activ
OBA PLUS

Acest produs se utilizeaza la spalarea tesaturilor albe pentru scoatere de pete si igienizare. Se foloseste impreuna cu un detergent de spalare sau un aditiv de albire (Dunax sau Chloramate). Pentru rezultate exceptionale acest produs se folosete la temperaturi de peste 60 grade C.

Mod de utilizare: 1-5 gr/ 1L apa

Ambalaj plastic: 3/15 kg

Produs profesional

Scoatere pete-dezinfectie
CHLORAMATE

Acest produs se utilizeaza la spalarea tesaturilor albe pentru scoatere de pete si dezinfectie. Se foloseste impreuna cu un detergent de spalare. Pentru rezultate excelente acest produs se utilizeaza la temperaturi de peste 60 grade C.

Mod de utilizare: 1-5 gr/ 1L apa

Ambalaj plastic: 3/15 kg

Produs profesional

Scoatere pete sange
IDUNA ROL

Acest produs elimina petele de sange de pe tesaturi. Se utilizeaza doar pe tesaturile albe. Folositi aditivul impreuna cu un alt detergent, dar numai la temperaturi de maxim 30 grade C, deoarece apa fierbinte fixeaza pata de sange in loc sa o elimine.

Mod de utilizare: 3-5 gr/ 1L apa

Ambalaj plastic: 3/15 kg

Produs profesional

Scoatere pete tesaturi
EMULSIFIER

Utilizati acest produs pentru scoaterea petelor generale atat de pe tesaturile albe cat si de pe cele colorate. Acest aditiv se utilizeaza impreuna cu un alt detergent in programul masinii de spalat. Se recomanda spalari la 40-60 gr C.

Mod de utilizare: 1-3 ml/ 1L apa

Ambalaj plastic: 5 kg

Produs profesional