Tel: +4.021.777.28.99 E-mail: sales@iduna.ro
  • Iduna

PRODUSE PROFESIONALE CONCENTRATE PENTRU TESATURI

Detergent granulat
IDUNA POPULAR

Detergent care contine enzime active indiferent de duritatea apei, avand efecte remarcabile chiar si in apa foarte dura. Formula care contine in compozitia sa 3 tipuri de enzime, produsul este deosebit de eficient in indepartarea unor tipuri variate de pete, chiar si in apa rece. Poate fi utilizat in deplina siguranta pentru rufe colorate. Efectul de curatare si eliminare a petelor este perceptibil chiar si la 40 grade C.

Mod de utilizare: 3-5 gr/ 1L apa

Ambalaj plastic: 10/20 kg

Produs profesional

Detergent granulat
IDUNA PERLEMATIK

Detergent pentru spalari fara aditiv de albire, potrivit pentru toate tipurile de duritate a apei, fiind eficient chiar si in apa foarte dura. Avand in compozitia sa mai multe tipuri de enzime, produsul este deosebit de eficient in indepartarea unor tipuri variate de pete chiar si in apa rece. Poate fi utilizat in deplina siguranta pentru rufe colorate. Poate fi utilizat si in combinatie cu alte tipuri de aditivi pentru albire.

Mod de utilizare: 3-5 gr/ 1L apa

Ambalaj plastic: 20 kg

Produs profesional

Detergent granulat
IDUNA SUPER

Detergent concentrat granulat pentru masinile de spalat automate . Se utilizeaza in cantitati reduse datorita formulei sale aditivata concentrata. Potrivit pentru orice tip de tesatura si eficient la orice tip de duritate. Datorita formulei sale profesionale actioneaza foarte rapid chiar si la temperaturi de spalare scazute.

Mod de utilizare: 3-5 gr/ 1L apa

Ambalaj plastic: 20 kg

Produs profesional