Tel: +4.021.777.28.99 E-mail: sales@iduna.ro
  • Iduna
  • Iduna

PRODUSE PROFESIONALE CONCENTRATE HO-RE-CA

Solutie pentru intretinere
IDUNA CLEAN

Produs economic, special creat pentru intretinerea suprafetelor din lemn, pal, plastic, inclusiv sticla. Produs parfumat cu aplicare manuala.

Mod de utilizare: aplicare directa

Ambalaj plastic: 1 kg

Produs profesional

Detergent pentru lemn
WOOD CLEAN

Detergent cu aditivi speciali pentru curatarea, intretinerea si protectia lemnului. Datorita formulei sale acest produs a fost creeat special pentru a asigura o curatare rapida suprafetelor din lemn si pal. Protejeaza suprafetele din lemn si asigura o stralucire de exceptie dupa utilizare. Produs parfumat, ideal pentru intretinerea zilnica a pardoselilor din lemn lacuit de orice tip: lemn laminat, lemn natural lacuit.

Mod de utilizare: 100 ml/L apa

Ambalaj plastic: 5 kg

Produs profesional

Solutie luciu
IDUNA MOP

Solutie pentru lemn, pe baza de amestecuri de uleiuri care ajuta la recapatarea luciului de pe suprafetele lacuite si vernisate. Conceput special pentru a reda luciul fibrei lemnoase. Produsul penetreaza in adancimea lemnului si ajuta la regenerarea si recapatarea luciului natural. Se aplica cu ajutorul unui material de bumbac, prin miscari circulare. Suprafata de lemn, inainte de tratare trebuie curatata cu un detergent pentru lemn.

Mod de utilizare: aplicare directa

Ambalaj plastic: 1/5 kg

Produs profesional

Degresant pentru lemn
J 3000

Detergent cu aplicatii multiple, recomandat si pentru curatarea in profunzime a suprafetelor de lemn, pal, etc. Actioneaza rapid asupra petelor de orice tip, inclusiv pete de lavabila uscata, fara a deteriora suprafata sau obiectul. Produsul ideal pentru intretinerea zilnica a pardoselilor din lemn lacuit de orice tip: lemn laminat, lemn natural lacuit.

Mod de utilizare: 100 ml/L apa

Ambalaj plastic: 1/5 kg

Produs profesional

Solutie geam
IDUNA GLASS

Solutie pentru geamuri, oglinzi si suprafete din sticla cu un continut ridicat de alcool. Indeparteaza orice fel de murdarie de pe toate suprafetele de sticla. Potrivit pentru indepartarea urmelor de nicotina. Produs odorizant cu efect antistatic.


Mod de utilizare: aplicare directa

Ambalaj: 5 kg

Produs profesional