Tel: +4.021.777.28.99 E-mail: sales@iduna.ro
  • Iduna
  • Iduna

PRODUSE PROFESIONALE CONCENTRATE HO-RE-CA

Detergent aspirator covoare
TEXGUARDEX

Acest produs se utilizeaza in tancul de apa al aspiratorului. Produs cu efect de scoatere a petelor si curatare. Pentru pete mai vechi recomandam sa pulverizati cateva picaturi din produsul concentrat direct pe pata. Recomandat si prin metoda injectie-extractie. Reda prospetime culorilor. Folositi produsul impreuna cu un parfum marca Iduna.

Mod de utilizare: 5-10 ml/L apa

Ambalaj plastic: 5 kg

Produs profesional

Spuma activa
CARPET CLEANER

Produs pe baza de spuma activa cu efect de scoatere a petelor de pe covoare, mochete, tapiterii. Se utilizeaza cu generatoare de spuma si pe aparate de curatat tip monodisc. Reda prospetimea culorilor. Produs usor parfumat.

Mod de utilizare: 5-10 ml/ L apa

Ambalaj plastic: 1/5 kg

Produs profesional

Spuma activa curatari manuale
CARPET E

Acest produs se utilizeaza manual pentru indepartarea si curatarea petelor de pe covoare si mochete. Spuma densa care se creeaza in timpul utilizarii ajuta la eliminarea rapida a petelor in profunzime. Reda prospetime culorilor.

Mod de utilizare: 10-50 ml/L apa

Ambalaj plastic: 1/5 kg

Produs profesional

Detergent aplicatii multiple
J3000

Acest produs curata si elimina petele de pe covoare, mochete, tapiterii. Se aplica manual prin dilutie iar pentru pete profunde se recomanda utilizarea produsului in stare concentrata. Reda prospetime culorilor.

Mod de utilizare: 10-50 ml/L apa

Ambalaj plastic: 1/5 kg

Produs profesional