Tel: +4.021.777.28.99 E-mail: sales@iduna.ro
  • Iduna
  • Iduna
  • Iduna
Stiati Ca Dezinfectia si curatarea periodica, include igienizarea spatiilor si a echipamentelor din spatiile de gatit sau fabricile din industria alimentara si este parte integranta a sistemului HACCP, inclusiv codul bunelor practici de igiena. Curatarea si dezinfectia poate fi considerata una dintre cele mai importante activitati intr-o fabrica sau bucatarie, activitate care asigura mediul propice desfasurarii proceselor de productie si pregatirea alimentelor specifice. Curatarea si dezinfectia sunt activitati care in general sunt neglijate, deoarece necesita munca in plus, iar efectele pozitive nu sunt vizibile imediat. Trebuie stiut ca lipsa igienei in fabricile din industria alimentara sau dintr-o bucatarie, pot genera pe termen lung pierderi financiare semnificative. Lipsa conditiilor de igiena genereaza:
  • Mirosuri si lipsa gustului in produse
  • Deteriorarea bunurilor alimentare/nealimentare
  • Intoxicatii alimentare

Rolul curatarii si al dezinfectiei devine din ce in ce mai important in cadrul spatiilor de gatit sau a fabricilor moderne din Industria Alimentara, astfel evitandu-se ca produsele comercializate sa devina perisabile si sensibile. In special in fabricile din industria alimentara, incarcarea microbiana a produselor perisabile trebuie sa fie foarte scazuta pentru a garanta termenul de valabilitate afisat pe eticheta.

 

Stiati Ca

Selectia si achizitionarea adecvata a detergentilor sau a dezinfectantilor pentru igienizare, necesita consultanta de specialitate deoarece curatarea si dezinfectarea echipamentelor sau a suprafetelor dintr-o bucatarie sau fabrica trebuie tratate in functie de: specificul de activitate, incarcatura, tipul de echipament sau gradul de contaminare. Neutilizarea produselor adecvate duce la: multa munca, risipa de produse, deteriorarea echipamentelor precum si la o incarcatura microbiana mare.

Stiati Ca In cursul procesului de curatare, un numar mare de microorganisme (peste 90%) prezente  pe obiecte, echipamente, suprafete, vor fi indepartate dar cu toate acestea daca igienizarea nu se va face cu produse adecvate sau dupa un plan de sanitatie bine pus la punct, majoritatea microorganismelor nu vor fi indepartate complet si se vor multiplica. Microorganismele vor continua sa se inmulteasca folosind proteinele ramase ca nutrient si pot periclita serios alimentele ce urmeaza a fi procesate, gatite sau consumate. Inlaturarea acestor microorganisme necesita un tratament antimicrobian, prin folosirea dezinfectantilor profesionali special creati pentru spatii de gatit si industria alimentara. Dezinfectantii sunt substante chimice care indeparteaza microorganismele dar care nu afecteaza sanatatea omului si de asemenea nu au efect coroziv asupra echipamentelor daca acestia sunt recomandati si aplicati corect. Aplicarea dezinfectantilor se numeste dezinfectie iar termenul de sanitatie se refera la inactivarea microorganismelor prin aplicarea de produsi de curatare rapizi si eficienti.
Stiati Ca

Produsele de curatare si dezinfectie Iduna au fost create si testate special pentru a acoperi toate necesitatile de curatare, igienizare si dezinfectie din ramura de procesare si prepararea alimentelor. Toate produsele asigura o igienizare rapida cu un impact minim asupra mediului inconjurator si respecta toate normele in vigoare. Echipa de vanzari si consultanta va vor asista gratuit si furniza cele mai importante informatii si norme de aplicare conform standardelor in vigoare. Produsele sunt insotite de ISO 9001- ISO 14001- AVIZE BIO MS- LINIA VERDE.

PRODUSE PROFESIONALE CONCENTRATE PENTRU INDUSTRIA ALIMENTARA

DEGRESANTI DEZINFECTANTI CU SPUMA ACTIVA

Degresant - dezinfectant QAC
HYGEIA 500

Detergent cu dezinfectant pentru curatarea si dezinfectia utilajelor si a suprafetelor din industria alimentara. Recomandat: industria alimentara, zootehnie, intrari spatii de productie. Eficient gram pozitiv – gram negativ. Eficient pentru microorganismele: Staphylococcus aureus, Pseudomonas Aeruginosa, Streptococcus faecalis.

Mod de utilizare: 0.5 - 3 %

Ambalaj plastic: 5/20 kg

Produs profesional - Food testing

Degresant alcalin spumant
ALF 200

Produs puternic alcalin pentru indepartarea proteinelor, uleiurilor arse, depunerile mari de mizerii de pe utilaje si suprafete. Produs cu spumare ridicata. Acest produs este recomandat in curatarea verticala datorita spumei active si stabila pe care o creaza in timpul utilizarii. Nu distruge supape de cauciuc sau garnituri in timpul actionarii. Acest produs este potrivit in special pentru curatarea si eliminarea mirosurilor din fabricile de peste. Produs economic care actioneaza eficient si rapid asigurand o igienizare rapida a utilajelor si spatiilor. Se poate utiliza atat manual cat si cu instalatiile / masinile de presiune.

Mod de utilizare: 0.5 - 3 %

Ambalaj plastic: 5/20 kg

Produs profesional - Food testing

Degresant alcalin spuma activa
HYGEIA 105

Produs puternic alcalin, curata utilaje, recipienti de lucru, pardoseli si accesorii din industria alimentara. Avand la baza substante moderne care determina puterea sa ridicata de degresare acest produs este indicat pentru îndepartarea depunerilor organice si a reziduurilor grase de pe orice suprafata. Recomandat in industria alimentara cum ar fi: panificatie, industria si procesarea carnii, abatoare, in special acolo unde depunerile de murdarii grosiere si proteine sunt dificil de curatat. Datorita spumei dense pe care o creeaza, produs recomandat in curatarea pe suprafete verticale. Produs economic care actioneaza eficient si rapid asigurand o igienizare rapida a utilajelor si spatiilor. Se poate utiliza atat manual cat si cu instalatiile / masinile de presiune.

Mod de utilizare: 0.5 - 3 %

Ambalaj plastic: 5/20 kg

Produs profesional - Food testing

Degresant alcalin celule afumare
HYGEIA 107

Detergent spumant alcalin recomandat pentru eliminarea depunerilor carbonizate, straturilor grosiere de proteine, depunerilor de gudron. Se recomanda pentru curatarea universala a instalatiilor din industria alimentara: rastele, rame, carucioare, masini de tocat carne, celule de afumare, autoclave, utilaje, accesorii, mese de lucru, pavimente, pereti. Se poate aplica pe suprafete din inox, otel, plastic alcalinorezistent, cauciuc. Nu se recomanda aplicarea pe suprafete din aluminiu, materiale cositorite, galvanizate.

Mod de utilizare: 1- 4 %

Ambalaj plastic: 5/25 kg

Produs profesional - Food testing

Degresant alcalin spumant
HYGEIA 108

Curata utilaje, recipienti de lucru, tocatoare, pardoseli, accesorii de lucru si indeparteaza murdaria grasa de origine animala si vegetala din industria alimentara. Recomandat în special pentru îndepartarea depunerilor organice, a reziduurilor grase de pe orice suprafata si de pe echipamentele din sectorul alimentar. Utilizat in: panificatie, industria si procesarea carnii, abatoare, in special acolo unde depunerile de murdarii grosiere si proteine sunt dificil de curatat. Datorita spumei dense pe care o creeaza acest produs este recomandat in curatarea pe suprafete verticale. Produs economic care actioneaza eficient si rapid asigurand o igienizare rapida a utilajelor si spatiilor. Se poate utiliza atat manual cat si cu instalatiile / masinile de presiune.

Mod de utilizare: 0.5 - 3 %

Ambalaj plastic: 5/20 kg

Produs profesional - Food testing

Degresant alcalin spumant
HYGEIA 115

Degresant puternic alcalin, cu efect decalcifiant, utilizat pentru indepartarea de murdarii grosiere si reziduuri proteice de pe echipamentele si suprafetele din industria alimentara, dar si pentru eliminarea depunerilor de calcar. Ajuta la protejarea si conservarea suprafetelor din inox. Produs cu spumare moderata. Se recomanda utilizarea acestui produs atat cu echipamentele de spumare precum si in curatarile manuale. Recomandat in industria carnii, pestelui, panificatie.

Mod de utilizare: 0.5 - 3 %

Ambalaj plastic: 5/20 kg

Produs profesional - Food Testing

Degresant-dezinfectant QAC
HYGEIA 120

Produs concentrat spumant pe baza de saruri cuaternare de amoniu. Curata si dezinfecteaza utilaje, recipienti de lucru, tocatoare, pardoseli, accesorii de lucru. Nu emana mirosuri neplacute in timpul utilizarii. Se poate utiliza atat manual cat si cu instalatiile / masinile de presiune. Spuma densa creata ajuta ca depozitele de grasimi si proteine sa fie distruse rapid. Eficient pentru urmatoarele microorganisme: Staphylococcus aureus, Pseudomonas Aruginosa, E.coli, Streptococcus faecalis.

Avizat BIO Ministerul Sanatatii

Mod de utilizare: 0.5 - 3 %

Ambalaj plastic: 5/20 kg

Produs profesional - Food testing

Degresant-dezinfectant QAC
ASEPCLEAN

Produs pe baza de saruri cuaternare de amoniu. Curata si dezinfecteaza: recipienti de lucru, utilaje alimentare, accesorii necesare in procesul de fabricatie, spatii de depozitare, depozite refrigerare, masini transport. Eficient pentru urmatoarele microorganisme: Staphylococcus aureus, E coli, Pseudomonas Aeruginosa, Streptococcus faecalis. Recomandat in industria carnii pentru curatarea si dezinfectia suprafetelor, pavimentelor, peretilor, meselor de lucru, blaturilor, benzi transportoare.

Avizat BIO Ministerul Sanatatii

Mod de utilizare: 0.5 - 3 %

Ambalaj plastic: 5/20 kg

Produs profesional - Food testing

Degresant alcalin forte cu dezinfectant
HYGEIA 130

Spuma activa de curatare pe baza de clor, recomandat pentru igienizarea suprafetelor, pereti, plafon, pardoseala, echipamentelor de productie, mese de lucru, suprafete din inox. In industria carnii si abatorizare se poate utiliza pentru curatarea masinilor de tocat, a malaxoarelor, a tuturor utilajelor din spatiile de sacrificare a animalelor. Elimina cu usurinta depunerile de grasime si proteine de pe pardoseala si instalatii. Are buna aderenta pe suprafetele verticale.

Avizat BIO Ministerul Sanatatii

Mod de utilizare: 0.5 - 3 %

Ambalaj plastic: 5/20 kg

Produs profesional - Food testing

Degresant alcalin cu dezinfectant
CAPASAL

Degresant-dezinfectant concentrat, spumant cu buna aderenta pe suprafete verticale. Actioneaza rapid asupra straturilor de arsuri, proteine si a depunerilor grosiere. Avantajul acestui produs este ca degreseaza rapid si dezinfecteaza fara a fi nevoie sa se utilizeze un alt produs, fara sa atace suprafetele sensibile cum ar fi: aluminiul, inoxul, utilajele alimentare, tavi, masini de tocat. Eficient pentru urmatoarele micro-organisme: Pseudomonas aeruginosa ATCC 15442 si E. coli ATCC 29998.

Avizat BIO Ministerul Sanatatii

Mod de utilizare: 0.5 - 3 %

Ambalaj plastic: 5/20 kg

Produs profesional - Food testing

Degresant alcalin gel igienizant
CAPASAL 1000

Degresant concentrat utilizat la curatarea utilajelor, recipientilor de lucru, tocatoare, pardoseli, accesorii de lucru. Avand la baza substante moderne care sa determine puterea sa ridicata degresanta-emulsionanta fata de murdaria grasa de origine animala si vegetala este recomandat in industria alimentara in special acolo unde depunerile de murdarii grosiere si proteine sunt dificil de curatat. Datorita spumei dense pe care o creeaza acest produs poate fi utilizat si in curatarea pe suprafete verticale. Se poate utiliza atat manual cat si cu instalatiile / masinile de presiune. Spuma densa creata ajuta ca depozitele de grasimi si proteine sa fie distruse rapid.

Mod de utilizare: 0.5 - 3 %

Ambalaj plastic: 5/20 kg

Produs profesional - Food testing

DEGRESANTI FARA SPUMARE CIP

Degresant alcalin CIP
HYGEIA 100

Solutie alcalina fara spumare CIP pentru industria alimentara. Asigura o curatare rapida a proteinelor si grasimilor de origine animala si vegetala. Se recomanda pentru curatarea benzilor transportoare ,instalatiilor CIP, curatarea pardoselilor, spalarea sticlelor, navetelor din plastic, policarbonat, spalarea fulgilor din PET.

Mod de utlizare: 0.5 - 3 %

Ambalaj plastic: 5/20 kg

Produs profesional - Food testing

Degresant alcalin metale moi
HYGEIA 110

Produs alcalin pentru curatarea echipamentelor si a spatiilor din industria alimentara, in special pentru aplicare pe metale moi. Produs cu spumare scazuta, recomandat in special pentru curatarile manuale.

Mod de utilizare: 0.5 - 3 %

Ambalaj plastic: 5/20 kg

Produs profesional - Food testing

Detergent puternic alcalin
IDUNAMAT PLUS

Degresant puternic alcalin nespumant cu proprietati decalcifiante pentru curatare in sistem CIP. Se recomanda in mod special in masinile de spalat navete si pentru curatarea interioara a conductelor. Utilizat in industria laptelui pentru curatarea pasteurizatoarelor, a instalatiilor pentru unt, instalatiilor de muls precum si a sistemelor de umplere, curatare granule PPR, PET dar si in industria bauturilor. Actioneaza eficient si rapid. Previne aparitia calcarului si a ruginei.

Mod de utlizare: 0.5 - 3 %

Ambalaj plastic: 5/20 kg

Produs profesional - Food testing

Detergent puternic alcalin
IDUNAMAT

Degresant nespumant pentru curatare in sistem CIP. Se recomanda in mod special in industria alimentara pentru masinile automate de spalat navete. Recomandat in industria laptelui pentru curatarea pasteurizatoarelor, instalatiilor pentru unt, conductelor, instalatiilor de muls si a sistemelor de umplere, dar si in industria bauturilor. Actioneaza eficient si rapid. Aspect - lichid transparent.

Mod de utilizare: 0.5 - 3 %

Ambalaj plastic: 5/20 kg

Produs profesional - Food testing

Detergent alcalin CIP
FRA 2000

Produs alcalin fara spumare utilizat atat pentru curatari manuale cat si automate, inclusiv in sisteme cu convectomat si CIP. Se recomanda in mod special in industria alimentara pentru masinile automate de spalat navete. Utilizat in industria laptelui pentru curatarea pasteurizatoarelor, instalatiilor pentru unt, conductelor, multiformelor pentru branza, instalatiilor de muls si a sistemelor de umplere, dar si in industria bauturilor. Actioneaza eficient si rapid.

Mod de utilizare: 0.5 - 3 %

Ambalaj plastic: 5/20 kg

Produs profesional - Food testing

Detergent alcalin navete
CIP HYGEIA 410

Detergent alcalin nespumant cu proprieteti dezinfectante, pe baza de clor. Recomandat in industria alimentara pentru curatarea automata a navetelor si a formelor de plastic. Puternic si economic, elimina cu usurinta depunerile de uleiuri si grasimi.

Mod de utilizare: 0.5 - 3 %

Ambalaj plastic: 5/20 kg

Produs profesional - Food testing

Degresant alcalin CIP
HYGEIA 400

Produs CIP recomandat in curatarea: sisteme inchise, policarbonat, sticla, benzi transportoare. Datorita formulei sale avansate, dupa clatire nu este necesara neutralizarea cu produse acide. Recomandat a se folosi in industria bauturilor si a laptelui.

Mod de utilizare: 0.5 - 3 %

Ambalaj plastic: 5/20 kg

Produs profesional - Food testing

Degresant alcalin sistem monofazat
HYGEIA 418

Produs CIP de curatare in sectorul alimentar conceput pentru utilizarea in sistemul monofazat clor si silicat. Se recomanda mai ales in sistemul de panificatie pentru rezervoare si curatarea drojdiei. Se poate aplica inclusiv pe metale moi.

Mod de utilizare: 0.5 - 3 %

Ambalaj plastic: 5/20 kg

Produs profesional - Food testing

Degresant alcalin policarbonat CIP
HYGEIA 205

Produs CIP pentru curatarea in sisteme inchise precum si pentru curatarea sticlelor de policarbonat. Acest produs inlatura riscul de rupere a policarbonatului si prelungeste durabilitatea acestuia. Recomandat a se folosi in industria bauturilor si a laptelui.

Mod de utilizare: 0.5 - 3 %

Ambalaj plastic: 5/20 kg

Produs profesional - Food testing

Degresant alcalin CIP
HYGEIA 215

Produs CIP alcalin cu punct de congelare scazut utilizat in curatarea sticlei. Formula recomandata si pentru apa dura. Se poate utiliza si prin pulverizare cat si pe circuite inchise. Recomandat a se folosi in industria bauturilor si a laptelui.

Mod de utilizare: 0.5 - 3 %

Ambalaj plastic: 5/20 kg

Produs profesional - Food testing

Degresant alcalin rezervoare apa
HYGEIA 305

Produs recomandat pentru curatarea rezervoarelor de apa din industria alimentara. Reduce spuma nedorita din rezervoare. Recomandat a se utiliza in industria laptelui si a bauturilor.

Mod de utilizare: 0.5 - 3 %

Ambalaj plastic: 5/20 kg

Produs profesional - Food testing

Degresant alcalin forte CIP
HYGEIA 415

Produs puternic alcalin pentru circuitele inchise. Formula dezvoltata pentru industria produselor lactate. Datorita formulei sale avansate nu este nevoie utilizarea altui produs pentru neutralizare cu produse acide. Recomandat in industria bauturilor si a laptelui (receptie lapte, procesare lapte - conducte, pasteurizatoare, instalatii de muls, instalatii de umplere).

Mod de utilizare: 0.5 - 3 %

Ambalaj plastic: 5/20 kg

Produs profesional - Food testing

DEGRESANTI ACIZI CU SPUMARE

Degresant acid spumant
HYGEIA 150

Acid spumant cu efect de detartrare si curatare. Datorita formulei avansate, avand la baza acizi blanzi special destinati pentru eliminarea depunerilor de calcar, rugina si proteine din industria alimentara, acest produs este recomandat pentru intretinerea zilnica a utilajelor, echipamentelor si a suprafetelor cu incarcatura proteica. Previne formarea ruginei si ofera utilajelor dupa curatare un aspect lucios. Recomandat in special pentru fabricile care utilizeaza apa dura. Utilizat in industria carnii, industria laptelui, industria de bauturi, eficient in eliminarea depunerilor de piatra de var, calcar si rugina.

Mod de utilizare: 0.5 - 3 %

Ambalaj plastic: 5/20 kg

Produs profesional - Food testing

Degresant acid spumant
RUST REMOVER

Produs spumant cu efect de curatare si detartrare. Datorita formulei sale, acest produs este recomandat in curatarea echipamentelor, betelor de aluminiu precum si a utilajelor. Datorita spumei active si a bunei aderente, acest produs este perfect pentru curatarea suprafetelor verticale sau a utilajelor. Curata depunerile carbonizate si petele de rugina. Previne formarea ruginei si ofera utilajelor dupa curatare un aspect lucios. Potrivit in special pentru fabricile care utilizeaza apa dura, se recomanda a se utiliza in industria alimentara (industria carnii, pestelui, abatorizare, panificatie, afumatorii). Produs cu grad crescut de protectie pentru mediul inconjurator, biodegradabil peste 90%.

Mod de utilizare: 0.5 - 3 %

Ambalaj plastic: 5/20 kg

Produs profesional - Food testing

DEGRESANTI ACIZI FARA SPUMARE CIP

Degresant acid CIP
TENOX 16

Agent special pe baza de acid fosforic, nespumant, utilizat in special pentru curatarea echipamentelor din industria alimentara. Curata si inlatura depunerile anorganice de pe echipamentele de producţie a alimentelor, pardoseala, pereti, instalatii. Inlatura cu usurinta depunerile de piatra, calcar si rugina.

Mod de utilizare: 0.5 - 3 %

Ambalaj plastic: 5/20 kg

Produs profesional - Food testing

Degresant acid CIP
HYGEIA 456

Produs pe baza de acid azotic. Elimina reziduurile alimentare, piatra de var, piatra de lapte. Recomandat pentru toate instalatiile CIP (pasteurizatoare, instalatii de umplere, masina de curatat multiforme, etc). Nu necesita utilizarea de produse chimice suplimentare la faza de clatire, economisind astfel timp in procesul de curatare. Utilizat in industria laptelui si a bauturilor.

Mod de utilizare: 0.5 - 3 %

Ambalaj plastic: 5/20 kg

Produs profesional - Food testing

Degresant acid CIP
HYGEIA 450

Produs puternic acid utilizat pentru eliminarea proteinelor, reziduurilor alimentare, depunerilor de piatra, calcar etc. Produs pe baza de acizi organici si anorganici. Nu necesita utilizarea de produse chimice suplimentare la faza de clatire, economisind astfel timp in procesul de curatare.

Mod de utilizare: 0.5 - 3 %

Ambalaj plastic: 5/20 kg

Produs profesional - Food testing

DEZINFECTANTI

Dezinfectant universal QAC
IDZ

Dezınfectant pe baza de compusi cuaternari. Recomandat in dezinfectarea pavimentelor, peretilor, instalatiilor, utilajelor. Eficient pentru urmatoarele microorganismele: Staphylococcus aureus , Pseudomonos Acruginosa, E.colli , Streptococcus faecalis.

Avizat BIO Ministerul Sanatatii

Mod de utilizare: 0.5 - 2 %

Ambalaj plastic: 5/20 kg

Produs profesional - Food testing

Dezinfectant cloramina activa
CHLORAMATE

Pudra dezinfectanta pe baza de cloramina activa, recomandata pentru dezinfectarea suprafetelor precum si pentru curatarea si igienizarea uniformelor de lucru din industria alimentara. Eficacitate bactericida: Pseudomonas aeruginosa, E.colli, Staphilococcus aureus, Streptococcus faecalis.

Avizat BIO Ministerul Sanatatii

Mod de utilizare: 0.5 - 3 %

Ambalaj plastic: 5/20 kg

Produs profesional - Food testing

Dezinfectant cloramina legume fructe
MULTICLOR

Dezinfectant cloramina activa pudra pentru legume si fructe.

Mod de utilizare: 0.5 - 3 %

Ambalaj plastic: 5/20 kg

Produs profesional - Food testing

Dezinfectant pentru separatoare
HYGEIA 545

Gel dezinfectant recomandat pentru sistemele de racire, ventilatoare, separatoare de aer. Asigura conditii de igiena pe termen lung. Dupa aplicare, efectul de protectie este de lunga durata.

Avizat BIO Ministerul Sanatatii

Mod de utilizare: 0.5 - 3 %

Ambalaj plastic: 5/20 kg

Produs profesional - Food testing

Dezinfectant acid peracetic
HYGEIA 505

Acid peracetic pe baza de acid Health Watch. Produs recomandat pentru utilizarea lui pe utilaje si suprafete, acolo unde se doreste o dezinfectie rapida. Nu necesita clatire. Recomandat in industria laptelui si bauturilor pentru dezinfectia rapida si fara clatire a suprafetelor.

Mod de utilizare: 0.3 - 1.5 %

Ambalaj plastic: 5/20 kg

Produs profesional - Food testing

Dezinfectant glutaralaldehida
HYGEIA 530

Produs cu dezinfectant pe baza de glutaralaldehida, glyoxal QAC pentru prevenirea infectiilor in sectorul medical si veterinar. A se aplica pe obiecte sau suprafete care au fost curatate in prealabil cu detergent. A nu se utiliza in sectorul de preparare a alimentelor. Este eficient pe orice suprafata si nu emite mirosuri neplacute.Eficacitate bactericida: E.colli,Staphilococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa, Streptococcus faecalis.

Avizat BIO Ministerul Sanatatii

Mod de utilizare: 0.5 - 3 %

Ambalaj plastic: 5/20 kg

Produs profesional - Food testing

Dezinfectant degresant cloramina activa
DEEP PLUS

Pudra dezinfectanta recomandata pentru dezinfectarea si indepartarea petelor grele de pe ustensile de lucru, navete, suprafete, utilaje. Eficacitate bactericida: Pseudomonas aeruginosa, E.colli, Staphilococcus aureus, Streptococcus faecalis.

Avizat BIO Mnisterul Sanatatii

Mod de utilizare: 0.5 - 3 %

Ambalaj plastic: 5/20 kg

Produs profesional - Food testing

INTRETINERE BENZI TRANSPORTOARE

Igienizant benzi
HYGEIA 600

Lubrifiant pentru benzile transportoare utilizate la sistemele de umplere automate. Contine surfactanti pe baza de amine speciale cu proprietati filmogene pentru lubrifiere si curatarea conveioarelor. Protejeaza metalele, nu este coroziv si nu necesita clatire. Se recomanda a se utiliza in industria laptelui, a bauturilor, fabrici de conserve etc. Recomandat pe linii din: oțel inoxidabil, metal moale, plastic, PVC, PP. Nu distruge: cauciuc, supape sau garnituri.

Mod de utilizare: aplicare directa

Ambalaj plastic: 5/20 kg

Produs profesional - Food testing

IGIENA PERSONALA

Sapun cu dezinfectant
HANDWASH H800

Sapun pentru dezinfectia igienica mainilor, pe baza de clorhexidina. Ajuta la o protejare eficienta impotriva microorganismelor, nu usuca mainile, nu contine compusi de parfumare sau coloranti. Produs recomandat in: unitati de invatamant, unitati publice, Industria alimentara si HoReCa.

Produs biocid.

TP1-Produs pentru igiena umana

Avizat BIO Ministerul Sanatatii

Mod de utilizare: aplicare directa

Ambalaj plastic: 5/20 kg

Produs profesional - Food testing

Dezinfectant maini
HANDY GEL

Dezinfectant gel pe baza de alcool pentru igiena persoanala (spatii de productie - ecluze ). Preparat pentru a se folosi ca atare. Nu necesita clatire. Recomandat in Industria alimentara si HoReCa.

Mod de utilizare: aplicare directa

Ambalaj plastic: 5/20 kg

Produs profesional - Food testing

Dezinfectant pe baza de alcool
SAFECLEAN

Produsul asigura o dezinfectie imediata si nu necesita clatire. Se utilizeaza pentru dezinfectia mainilor in sectorul alimentar, alimentatie publica, unitati de invatatmant cat si in aparatele de dezinfectat (dispencer ,intrari productie fabrici).

Produs biocid.TP1-Produs pentru igiena umana

Avizat BIO Ministerul Sanatatii

Mod de utilizare: direct

Ambalaj plastic: 4,5/18 kg

Produs profesional