VIROSOL -DEZINFECTANT FORMULA UNICA
Virosol este un produs unic datorită ariei mari de utilizare. Acest produs are în compoziție substanțe biocide atent selecționate:
- Alkyl(C12-C16)
- Glutaral
- d-limonen, substanță care inactivează virusul și asigură în același timp eliminarea tuturor mirosurilor neplăcute.
Produsul curăță și dezinfectează în același timp.
VIROSOL este destinat utilizării în instituții publice și unități alimentare, cu excepția unităților sanitare.
În unitățile publice și sectorul alimentar, se recomandă utilizarea pentru dezinfecția suprafețelor care nu intră în contact cu alimentele.
EFICACITATE
- Bactericid - concentrație 0,25%: timp de contact 5 minute, temperatura 20°C (sector alimentar și utilități, cu excepția unităților sanitare).
- Drojdie - concentrație 0,25%: timp de contact 15 minute, temperatura 20°C (sector alimentar și utilități, cu excepția unităților sanitare).
- Inactivează virusul - concentrație 0,75%: timp de contact 30 minute, temperatura 10°C (sector alimentar și utilități, cu excepția unităților sanitare).
Mod de utilizare:
- Se prepară o soluție de lucru de VIROSOL, în funcție de zona de dezinfectare, cu o concentrație de: 0,25 - 0,75% greutate prin dizolvarea a 0,25 kg - 0,75 kg VIROSOL în 100 kg (litri) de apă destinată consumului uman.
- Acoperiți suprafețele de dezinfectat cu soluția de lucru preparată cu ajutorul unui sistem de spumă, cu ajutorul dispozitivelor de pulverizare sau ceață. Adaptați timpul de contact al suprafeței la concentrația soluției de lucru, temperatura, tipul și zona de dezinfecție (vezi mai sus).
- După ce a trecut timpul de contact recomandat, clătiți bine suprafețele cu apă destinată consumului uman.
Ambalaj: 1kg/10kg